mSafe voor Motiv ICT Security

"Omdat klanten ook inzien dat bestanden mailen niet meer veilig genoeg is"
Motiv levert al meer dan 25 jaar een heel scala aan cybersecurity-diensten. Vanuit hun klanten kwam de vraag om een nieuwe tool te bouwen, waarmee men veilig en traceerbaar bestanden kon delen. Daarom bouwde Nxtapps voor hen mSafe.

mSafe is een clouddienst die helemaal draait om veilig en traceerbaar bestanden delen. Een Word-documentje met adresgegevens erin? Een PDF met daarin een creditcardnummer? Allemaal vertrouwelijke informatie, die in deze tijd niet meer zomaar gemaild mag worden. En terecht. E-mail bevat verrassend weinig security-elementen. Dit in tegenstelling tot mSafe. En de dienst is nu 30 dagen gratis uit te proberen via deze link.

 

Bestanden veilig en traceerbaar gedeeld

mSafe is juist gebouwd op security. Het is een volledig Nederlands product en wordt in Nederlandse datacenters gehost. De toegang tot mSafe is afgeschermd met tweefactorauthenticatie, terwijl alle data versleuteld worden opgeslagen en verzonden. Ook worden verzonden bestanden automatisch gescand op de aanwezigheid van virussen en malware.

 

Altijd tijdelijk gedeeld

Data die via mSafe worden gedeeld, worden niet permanent maar tijdelijk gedeeld. De verzender bepaalt zelf tot wanneer gedeelde gegevens beschikbaar zijn. Data zijn alleen beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers en dus niet toegankelijk via uitsluitend een URL, zoals bij veel consumentgerichte diensten wel het geval is.

 

Met de belangrijke keurmerken

mSafe voldoet aan de normen ISO 9001 voor kwaliteitsmanagementsystemen, ISO 20000 voor IT Service Management, ISO 27001 voor informatiebeveiliging en NEN7510 voor informatiebeveiliging in de zorg. Ook beschikt Motiv over een ISAE 3401 type 2-verklaring, die gebruikers zekerheid geeft over onder meer risicomanagement en informatiebeveiliging.

 

Gebruiksvriendelijk en geschikt voor delen met externen

mSafe heeft een eenvoudig te gebruiken, up-to-date design. De dienst is geschikt voor het veilig uitwisselen en distribueren van bestanden tot 10 GB. Dat kan met mensen van binnen en buiten uw organisatie. Inclusief partners of klanten die in het buitenland verblijven. U kunt hen uitnodigen, en direct starten met veilig data delen. Het is dan ook mogelijk voor de partner of klant om initiatief te nemen voor het delen van een document via mSafe.

 

Klik hier om mSafe 30 dagen gratis te proberen

 

 

Meer weten over deze case?

Neem contact op met Jean-Paul van der Meer
Telefoon 256x256  06 51 13 91 73  |  Mail 256x256  jean-paul@nxtapps.nl

 

Stel ons een vraag