Missie, visie en waarden

"Veilige software - voor continuïteit en compliancy in uw bedrijfsvoering"

Onze missie

NXTApps is er om bedrijven te helpen een stukje veiliger te worden. Dankzij de inzet van onze veilige, passende en toekomstbestendige software.

 

Onze visie

In onze ideale wereld bestaan er geen softwareleveranciers meer; alleen softwarepartners.

Applicatieontwikkelbedrijven die doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Geen complexe techtalk als rookgordijn. Geen onaangename verrassingen bij de oplevering (‘works as designed’ of ‘…maar dat stond niet in uw requirements’). Geen noodzaak om elk detail te dubbelchecken. Want de leverancier – partner – neemt zijn verantwoordelijkheid. Voor elk aspect van de software – inclusief security, privacy en beheersbaarheid.

NXTApps neemt deze rol van softwarepartner nu al aan. We spannen ons in om uw bedrijf en uw belangen te leren kennen. Om uw taal te spreken. We adviseren u proactief over mogelijke verbeterpunten en technologische updates die waarde kunnen hebben voor uw business.

Anders dan bij de softwaregiganten bent u bij ons geen nummer. Wij zijn bereikbaar, transparant en communicatief.

Alleen zo krijgt u software die voor u echt waarde oplevert. Software waarmee u veilig kunt werken, die past bij uw organisatie en waarmee u kunt voldoen aan de compliancy-eisen. En dat is waar wij voor gaan.

 

Onze kernwaarden

Wij staan voor:

  • Verantwoordelijkheid.
  • No-nonsense.
  • Samen.
  • Waarde toevoegen.
  • Bestendigheid.