Vincent Kalkhoven

Vincent Kalkhoven is Directeur Business Innovation & Development bij Motiv.

Vincent Kalkhoven (’67) is als Directeur Business Innovation & Development en medeoprichter van Motiv (1998) eindverantwoordelijk voor het versnellen van klantgedreven, open innovatie binnen het IT-securitybedrijf, waarbij maatschappelijke trends en veranderende klantbehoeften worden omgezet in relevante oplossingen voor de huishouding en bedrijfsvoering van klanten.

Vanuit zijn allround ICT- en managementervaring ontwikkelt hij een realistische visie en beleid. De diensten en producten sluiten hierdoor aan bij de actuele en toekomstige vragen in de markt.  Vincent is de stuwende kracht achter de diverse ISO-certificeringen van Motiv.

afbeelding op Vincent Kalkhoven

Vincent Kalkhoven is:

  • eindverantwoordelijk voor innovatie, business development, interne informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement;
  • creatief, volhardend, empathisch, inspirator, geëngageerd, teamplayer en actief/sportief;
  • geboren in Loon op Zand en woonachtig in Leusden.

Vincent wist vroeger nooit wat hij wilde worden en was vooral met muziek bezig, maar is uiteindelijk bestuurlijke informatiekunde gaan studeren.
Vincent: “Ik geloof niet dat er voor een persoon één ideaal beroep is. Je moet jezelf keer op keer kunnen uitdagen. Na een studie weet je echt nog niet waar je over praat in de praktijk. Ik ben me gaan bezighouden met het automatiseren van systemen, steeds grotere en meer complexe, om vervolgens projectmanager van grote implementaties voor informatievoorziening te worden. Eind jaren negentig verlegde ik mijn focus naar informatiebeveiliging. Ik heb me dus met heel veel facetten van de IT bezig gehouden en ik ben ervan overtuigd dat me dat sterker gemaakt heeft en enorm waardevolle ervaring heeft opgeleverd.”

Neem contact met ons op