Atos voltooit acquisitie met Nxtapps en Motiv ICT Security

24-02-2021 om 14:21 uur Oscar Kooij Nieuws
Amstelveen, 24 februari 2021 - Atos heeft de overname voltooid van Motiv ICT Security en daarmee is Nxtapps sinds vandaag ook onderdeel geworden van Atos. Wij kijken uit naar de samenwerking.

Nieuw logo

Wij zijn trots dat we vanaf heden ons nieuwe logo, voorzien van ‘an atos company’, mogen delen met de wereld.

 


Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale transformaties met een jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 105.000 collega’s in 71 landen. Atos is de Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High Performance Computing. Zij vervult een voortrekkersrol bij het aanbieden van diensten en producten die zijn gericht op CO2-reductie en richt zich op veilige en duurzame digitale transformaties voor haar klanten. Atos opereert onder de namen Atos en Atos | Syntel en staat genoteerd aan de CAC40 Paris stock index.

Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatie omgeving.

Voor meer informatie:  atos.net/nederland

Oscar Kooij

Mail Oscar
Nieuws
Deel: