Software development

Software ontwikkeling moet in deze tijd snel, flexibel en veilig plaatsvinden. Als klant moet je ook tijdens het project voortschrijdend inzicht kunnen laten verwerken in het product. En waarschijnlijk moet je aan allerlei standaarden voldoen - op z'n minst aan de AVG. Tijdens het agile development proces houden we daar rekening mee.

Volwassen agile-scrum teams

Gewoon de beste manier om snelle, flexibele en transparante wijze naar een waardevol resultaat te komen. Onze scrumteams hebben dankzij jarenlange praktijkervaring een grote volwassenheid bereikt, en zijn goed op elkaar ingespeeld.

 

Focus op .NET en Angular

C#, .NET Core, Azure en MSSQL Server kennen voor ons geen geheimen. Daarnaast hebben we gekozen voor Angular als voornaamste framework. En natuurlijk hebben we ook ervaring met webtechnieken als JavaScript, TypeScript en CSS.

 

‘Security by design’ voor al onze producten

We zorgen voor security op elk niveau, en werken volgens actuele standaarden in cybersecurityland, zoals die van de OWASP. Omdat we de systemen waar we mee werken uptodate houden, hebben we altijd de laatste security patches. Onze code wordt gecheckt en gedubbelcheckt, door onszelf (code reviews door collega’s) en door het toepassen van automatische checks en policies. Onze software wordt bovendien regelmatig gepentest door het SOC van Motiv ICT Security. En de grootste security feature zijn toch wel onze mensen. Bij elke stap die ze zetten, stellen zij de vraag: ‘wat betekent dit voor de veiligheid van de applicatie?’

Meer lezen over hoe wij veilig ontwikkelen?

 

De secure development sprints resulteren in de volgende deliverables:

  1. Een MVP: een (werkend) minimum viable product dat laat zien hoe het softwareproduct er in hoofdlijnen uit gaat zien.
  2. Een softwareproduct.
  3. Bijbehorende technische en functionele documentatie – ook voor de beheerfase.

 

Stel ons een vraag